BEYİN VE SİNİR CERRAHİSİ POLİKLİNİĞİ

Beyin Cerrahi Polikliniği

Beyin ve Sinir Cerrahisi poliklinik hizmetleri ayaktan başvuru yapan hastalara hizmet vermektedir. Bireysel başvurular  yanında aile hekimleri aracılığı ile sevk edilen hastalar, diğer branş hekimliklerinden yönlendirilen hastalara ayakta muayene ve takip hizmetleri vermektedir.

Poliklinik takipleri ve muayenelerine müracaat eden hastaların genel şikayet tabloları, bel ağrıları, belden bacaklara vuran ağrılar, sırt ağrıları, boyun ağrıları ve kol ağrıları, görme bozuklukları, çift görme, baş ağrıları, baş dönmeleri, bayılmalar (epilepsi) gibi yakınmaları olan hastalardır.

Klinik takip ve muayenede araştırılan hastalıklar, doğumsal beyin, boyun, omurga, omurilik bozuklukları, edinsel beyin, boyun, sırt, bel omurga yapısal bozuklukları, tümörleri, abseleri, fıtıkları, kistleridir.

Yaralanmalar sonrası beyin, boyun ve omurilikte gözlenen hasar şekillerine göre beyin cerrahisi polikliniklerinde takip yapılır.

Periferik sinir sistemi hastalıkları, KarpalTunel Sendromu, Siyatik Sinir Zedelenmeleri, Ulnar Sinir Tuzak Nöroplatileri, Peroneal Sinir Tuzak Nöropatileri gibi rahatsızlığı olan vakalar da polikliniğimizde takip ve tedaviye alınmaktadır.

Beyin damar hastalıkları, anevrizmalar, avm, kabernözanjiomalar gibi rahatsızlıkların takipleri de Beyin Cerrahisi Polikliniğimizde yapılmaktadır.

Omurga ile ilgili olarak sık başvuran hasta grubumuz Bel Fıtıkları, Boyun Fıtıkları, Sırt Fıtıkları, Spinal Dar Kanal (SpinalStenoz), Spondilozis (Yaşlılığa Bağlı), Spondilolistezis (Bel Kayması), Skolyoz (Rotoskolyoz), Kifoz (Kamburluk) vs den oluşmaktadır.

Omurilik Tümör Cerrahisi, Beyin Tümör Cerrahisi alanında kliniğimizin tedavi hizmetleri yürütmesi nedeniyle poliklinik kontrollerimizi ayaktan yapmaktayız.

Beyin Cerrahi Polikliniğimiz Outpatient Klinik olarak da hizmet vermektedir. Özellikle Akut ve Kronik Ağrılı Sendromlarda hızlı ve etkili Ağrı Tedavi Protokollerini hemen uygulayarak, ağrısız bir süreçte hasta izlemlerini yürütmektedir. Ağrı Tedavisi hizmetlerimizi ayaktan müracaat eden hastalarımıza hem hızlı, hem de etkili hizmet vermeye çalışmaktayız. Ayaktan başvuran ağrılı durumdaki hastalarımıza Kök Blokları, Epidural Analjezi, RF Faset Denervasyon İşlemleri, RF Disk Cerrahisi, Lazer Disk Cerrahisi, Servikal Faset Denervasyon, Faset Blokları, Kriyocerrahi, RF Cerrahi Analjezi hizmetlerini vermekteyiz.

Daha fazla bilgi için: Remedy Hospital Çağrı Merkezi - 0216 491 90 90

BİRİMDEKİ DOKTORLARIMIZ